Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Υπηρεσίες μεσιτικού γραφείου

80 / 100

Υπηρεσίες μεσιτικού γραφείου Κομοτηνή

Ανάθεση διαχείρισης ακινήτου

Ανάθεση διαχείρισης ακινήτου

Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση μπορούν με μια απλή εντολή ανάθεσης να αναθέσουν στην εταιρεία μας την πλήρη προβολή και διαφήμιση του ακινήτου τους, γνωρίζοντας ότι το αφήνουν στα καταλληλότερα χέρια. Έτσι αναλαμβάνουμε πλήρως τη διαχείριση ενός ακινήτου προς εκμετάλλευση προτείνοντάς το σε ενδιαφερόμενους πελάτες

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.Εν.Α.Κ.), από 09.01.2011 οποιαδήποτε πράξη αγοραπωλησίας ή εκμίσθωσης όλων των νέων ή υφιστάμενων κτιρίων επιφάνειας άνω των 50 τ.μ., καθώς και τμημάτων τους πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Εκτιμήσεις ακινήτων και επιχειρήσεων

Εκτιμήσεις ακινήτων και επιχειρήσεων

Με πολυετή πείρα στο χώρο, αναλαμβάνουμε την εκτίμηση ακινήτων και επιχειρήσεων, δίνοντας αντικειμενική εικόνα για την αξία και το κόστος τους στον υποψήφιο πελάτη/αγοραστή. Επιπλέον, διεξάγοντας νομικό και λογιστικό έλεγχο, αποκαλύπτουμε κάθε μελανό σημείο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε μελλοντική επένδυση, απαλλάσσοντας τον πελάτη από κάθε προβληματισμό.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι πατώντας ΕΔΩ 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι πατώντας ΕΔΩ : http://bit.ly/komotinirealestate

Νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων

Νομιμοποιήσεις αυθερέτων

Σύμφωνα με το Νόμο 4178/13, οι ιδιοκτήτες αυθαίρετων κατασκευών δικαιούνται πλέον να τις νομιμοποιήσουν με μικρότερο κόστος από ότι στο παρελθόν. Επιπλέον, όλες οι μεταβιβάσεις ακινήτων θα πρέπει να συνοδεύονται από βεβαίωση μηχανικού ότι το κτίριο είναι απαλλαγμένο από αυθαιρεσίες και καθ’ όλα νόμιμο.Η διαδικασία αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολυδάπανη και χρονοβόρα.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις