εντολη αναθεσησ με αποκλειστικοτητα

Η Εντολή Ανάθεσης είναι μια σύμβαση συνεργασίας μεταξύ ιδιοκτήτη/πωλητή του ακινήτου και του μεσίτη που αναλαμβάνει την προώθηση και προβολή του ακινήτου στην αγορά με σκοπό την πώλησή του. Είναι το επίσημο έγγραφο που επιβάλλεται κάθε ιδιοκτήτης να ζητά από τους συνεργαζόμενους μεσίτες κι αυτό γιατί κατοχυρώνει τους όρους συνεργασίας και των δύο πλευρών.

Αποκλειστική Εντολή Ανάθεσης

είναι η εντολή που δίνει ο ιδιοκτήτης στον κτηματομεσίτη, να διαχειριστεί το ακίνητό του με επαγγελματισμό, συνέπεια, υπευθυνότητα και εχεμύθεια, κερδίζοντας έτσι Χρόνο και Χρήμα!

Η Αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΗ μπορεί να προσκομίσει:

Ένα ακίνητο προς μίσθωση, πώληση, εκτίμηση ή διαχείριση μπορεί να ανατεθεί στην Komotinirealestate.gr μόνο με έναν τρόπο.... Την αποκλειστικότητα!

Γιατι να αναθεσετε το ακινητο σασ με αποκλειστικοτητα ...

γιατί μας βοηθάτε και σας βοηθούμε....

Μοναδικότητα

Το ακίνητο αποκτά πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα καθώς γίνεται ΜΟΝΑΔΙΚΟ.


Αξία

Όταν ένα ακίνητο υποδεικνύεται απο πολλά μεσιτικά γραφεία χάνει την αξία του και ο ιδιοκτήτης μέρος της διαπραγματευτικής του δύναμης.

Προβολή

Γίνεται πιο δυναμική προώθηση του ακινήτου καθώς επενδύουμε και εμείς πάνω σε αυτό, ενημερώνοντας τους συνεργάτες μας και προβάλοντάς το εντός και εκτός Ελλάδος.


τεχνογνωσία

Με την αποκλειστική εντολή ανάθεσης το κάθε ακίνητο και ιδίως, τα πιο αξιόλογα, προωθούνται με λεπτούς και διακριτικούς χειρισμούς και οχι ανεξέλεγκτα.


Ενημέρωση

Υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία του ακινήτου, καθώς και για τις σοβαρές και έγκυρες προτάσεις που υπάρχουν.


Μειωμένο κόστος

Η προμήθεια που καλείται να καταβάλλει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην περίπτωση πραγμάτωσης της μίσθωσης ή αγοραπωλησίας, είναι μικρότερη

Αναθέστε μας το ακίνητό σας

Ένα ακίνητο προς μίσθωση, πώληση, εκτίμηση ή διαχείριση μπορεί να ανατεθεί στο Komotinirealestate.gr μόνο με έναν τρόπο.... Την αποκλειστικότητα!